Over mij

Ik ben Femke van Grootveld, eigenaar van Positie F. Een goedlachse en optimistische professional die elke werkdag met zorg gekleed in stapt. Mijn thuisbasis is Amersfoort, waar ik samen met mijn man en twee levendige dochters woon. Mijn vriendelijke en spontane uitstraling gaat hand in hand met duidelijke communicatie. Wat je aan mij hebt, blijkt niet alleen uit mijn woorden maar ook uit mijn expressieve gezicht.

Mijn veerkracht en creativiteit laat ik graag tot uiting komen in zowel werk als privé.  Deze gecombineerde eigenschappen maken dat ik ‘out of the box’ denk en van nature mogelijkheden en kansen blijf zien. Een hulpvraag of uitdaging activeert mijn betrokkenheid en passie, waardoor ik bevlogen ben in mijn werk.

Binnen Positie F smelten mijn ervaringen en kwaliteiten samen. Beginnend als maatschappelijk werker en nu met uitgebreide ervaring als (crisis-)manager, integreer ik beide perspectieven in een persoonlijk en organisatiegericht aanbod. Gedurende mijn loopbaan heeft de positieve psychologie me gepakt, gevoed door mijn fascinatie voor veerkracht. De kennis en praktische toepassingen van Positieve Psychologie stellen me in staat mijn intrinsiek positieve benadering professioneel te integreren in mijn werk. Mijn hoge mate aan mensenkennis en luistervaardigheden vormen daarnaast de basis van mijn aanpak.

Positie F weerspiegelt wie ik ben: een professional met een positieve inslag en een eigen twist, en altijd in voor een vleugje humor. De naam draagt tevens de essentie van Positieve Psychologie in zich, die in mijn werk verweven zit. Een naam met een pakkende eerste indruk, die nieuwsgierig maakt naar meer.

over mij - Femke Van Grootveld